NETWORK

Imagjinoni një vend ku ne mund të Lidhemi dhe të Bashkëpunojmë. Duke ju prezantuar ....

RRJETI VETFVENDOSJE

Një hapësirë ​​që flet më shumë se 100 gjuhë

dhe drejtohet nga klientët dhe familjet

Axhenda e tij e vetme është të ndihmojë familjet të kalojnë në Programin e Vetëvendosjes dhe të bëjnë jetën e tyre më të mirë

SI SHPEJT N IN 2021 !!!

Përdorues-miqësor dhe i projektuar universalisht

© Copyright 2020 by Education Spectrum Organization

Contact Us

Ph. (626) 797-1500

Email: info@edspectrum.org

Address

2235 N. Lake Ave., Suite 201
Altadena, CA 91001